"Beach House", amb la participació de TV3, premiada al Mammoth Film Festival

"Beach House", escrita i dirigida per Hèctor Hernández Vicens, amb la participació de TV3 i amb versió original catalana, aconsegueix el Premi a la Millor Pel·lícula Internacional i el Premi al Millor Director al Mammoth Film Festival (Califòrnia).

Protagonitzada per Albert Carbó, Francesc Colomer, Martí Atance i Nina Guseva, ha tingut la seva estrena mundial a Califòrnia, als Estats Units. Catalogat per mitjans com la revista Variety com el petit Sundance californià, el festival s'ha convertit en un dels principals punts de trobada hivernals per a cineastes i distribuïdors.

"Beach House"va aconseguir el Premi a la Millor Pel·lícula Internacional i el Premi al Millor Director a la present edició del Mammoth Film Festival, on competia amb produccions com "The Engineer", dirigida per Danny A. Abeckaser i protagonitzada per Emile Hirsch, o "Padre Pio", dirigida per Abel Ferrara i protagonitzada per Shia LaBeouf, pel·lícula que va inaugurar el festival californià després del seu pas per Venècia.  

"Beach House",escrita i dirigida per Hèctor Hernández Vicens ("El cadàver d'Anna Fritz") i protagonitzada per Albert Carbó ("El cadàver d'Anna Fritz", "Di Di Hollywood"), Francesc Colomer ("Pa negre"), Martí Atance("El Pallasso i el Führer"; "Merli: Sapere Aude") i Nina Guseva("Better than us·), ha tingut la seva estrena mundial al Mammoth Film Festival, a Califòrnia, als Estats Units. 

"Beach House" és una producció de Zabriskie Films, Visualsuspects i IB3 Televisió, en associació amb Silendum Films, amb la col·laboració de La Charito Films, el suport de l'Institut d'Estudis Baleàrics i la participació de Televisió de Catalunya. La pel·lícula està produïda per Carles Torras, Sergio Adrià, Hèctor Hernández Vicens i Aram Garriga. 

SINOPSI 

Tres amics van uns dies a Mallorca de vacances, però el viatge, que prometia festa i diversió, s'acaba convertint en el seu pitjor malson quan un d'ells s'enamora d'una turista que resulta ser la xicota d'un mafiós rus. 

Anar al contingut