"Barcelona, nit d'estiu" demà a TV3

Demà divendres, 1 de setembre, a les 15.40, TV3 emetrà "Barcelona, nit d'estiu" dirigida per Dani de la Orden. La pel·lícula, amb la participació de TV3, va ser guardonada amb el Premi Gaudí a la millor música original per Joan Dausà i el Premi del públic al Festival Internacional de Cinema en Català.

Sinopsi    

La nit del 18 d'agost del 2013, el cometa Rose va travessar el cel de la ciutat de Barcelona i va oferir un espectacle únic que no tornarà a repetir-se fins d'aquí uns quants segles. A cau d'orella o a viva veu, encara germinant o a punt de pansir-se, aquella mateixa nit va haver-hi 576 històries d'amor. Nosaltres n'explicarem sis:

En Joan es prepara per rebre visites. Jugar al "Jo mai mai" acaba convertint-se en un fet inevitable i, gairebé per casualitat, sorgeixen les paraules que marcaran el final de la nit: "Jo mai mai he desitjat que la Judit deixés el seu marit."

La Laura, en Carles i un test d'embaràs positiu. El que es presentava com una nit relaxada de visita a la família d'en Carles a Barcelona acaba degenerant en una cursa cap a la maduresa en què no tots porten el mateix ritme.

En Jordi ha rebut la gran notícia: el Barça està interessat a fitxar-lo. Al vestidor tothom el felicita eufòricament. Tothom, menys en Marc. I és que tots dos comparteixen alguna cosa més que els colors.

La Roser i l'Albert coincideixen en una llibreria després d'haver estat anys sense veure's. La Roser es passeja amb el seu xicot. L'Albert i la Roser tenen només una nit per desenterrar records que creien oblidats. A la matinada, l'Albert ha de marxar rumb a Nova York.

L'Oriol i l'Adrián són col·legues inseparables. L'Anna gran amiga dels nois i lesbiana els presentarà la seva companya d'Erasmus, la Catherine. Tots dos cauen rendits als encants de la noia, fet que posa en perill la seva amistat.

El Guillem té 13 anys i està enamorat de la Sara, una companya de classe. Per sort hi ha la Mireia, germanastra del nostre protagonista. Amb l'ajuda de la Mireia, el Guillem intentarà vèncer les seves pors i confessar el seu amor.

Fitxa tècnica i artística

Producció:  Playtime movies, El Terrat de Produccions i Sábado Películas, 2013

Director: Dani de la Orden

Guionistes Edu Sola, Enric Navarro i Dani González

Director de fotografia: Ricard Canyellas

Música original: Joan Dausà

Intèrprets: Joan Dausà (Joan), Sara Espigul (Judit), Miki Esparbé (Carles), Bárbara Santa-Cruz (Laura), Àlex Monner (Jordi), Luís Fernández (Marc), Mar del Hoyo (Roser), Marc Garcia (Albert), Bernat Saumell (Oriol), Cristian Valencia (Adrián) Claudia Vega (Mireia), Francesc Colomer (Guillem), Míriam Planas (Sara), Peter Vives (Ricard), Laura Yuste (Berta) i Jordi Pérez (Josep)

És una producció de Playtime Movies, El Terrat Produccions i Sábado Películas amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i TVE.

tv3.cat