DISSABTE I DIUMENGE

Aquest cap de setmana, futbol de Primera RFEF, a Esport3

Dissabte, a les 19.00, Centre d'Esports Sabadell-Barcelona Atlètic masculí; i diumenge, a les 17.55, Cornellà-Reial Unió Club d'Irun, a les retransmissions de Primera RFEF a Esport3.

Dissabte, a les 19.00, Esport3 retransmetrà el partit entre el Centre d'Esports Sabadell i el Barcelona Atlètic, des de l'estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell, corresponent a la jornada número 29 de la 1a Federació masculina. 

Partit fonamental per tots dos equips. El Sabadell necessita assegurar els punts a casa per continuar distanciant-se de la zona de descens. Ara la té a cinc punts, després que aquest dimecres va completar amb victòria el partit contra la UD Logronyès, suspès en la jornada 25 per culpa de la pluja. Per la seva banda, el Barça Atlètic aspira a disputar la promoció d'ascens a la Segona Divisió, i per això ha de mantenir-se entre els cinc primers de la classificació, tal com està ara, que és cinquè, però amb només un punt de marge sobre el Múrcia. 

Tots dos equips tindran baixes sensibles per aquest partit:  en el conjunt local no podran jugar els defenses César Morgado i Adán Gurdiel, per sanció, i l'entrenador Miki Lladó, també sancionat, tampoc podrà seure a la banqueta. L'entrenador blaugrana, Rafa Márquez, no podrà comptar amb cinc titulars, convocats amb les seves seleccions: Arnau Tenas, Ilias Akhomach, Víctor Barberà, Chadi Riad i Alpha Diounkou. En canvi, la gran novetat serà Pablo Torre, que tindrà minuts amb el filial aprofitant que no hi ha jornada de Primera Divisió. 

Els comentaris del Centre d'Esports Sabadell-Barcelona Atlètic seran d'Enric Vilalta López, i l'anàlisi tècnica anirà a càrrec de Gerard Autet. 

I diumenge, a les 17.55, Esport 3 oferirà en directe des de l'RCDE Stadium el partit corresponent a la 29a jornada de la 1a RFEF entre la Unió Esportiva Cornellà i la Reial Unió Club d'Irun. L'equip de Gonzalo Riutort, 10è classificat, necessita el triomf de forma imperiosa per acostar-se a les places amb aspiracions: fa cinc jornades que no guanya. I la visita dels bascos, ara mateix en zona de descens, suposa una bona oportunitat per trencar una ratxa de tres empats i dues derrotes.

Els verds saben que han de reaccionar. Comença el compte enrere de la temporada regular, amb la primera de les deu últimes jornades. En el partit de la primera volta, l'equip d'Irun va derrotar els del Baix Llobregat. Va ser el 28 d'agost de l'any passat en el primer partit de la competició (2-0). 

Els comentaris seran d'Oriol Vidal i Jordi Gonzalvo. 

Anar al contingut