Àngel Llàcer i Manu Guix porten el seu optimisme a les Terres de l'Ebre

El músic Joan Reig amenitza l'emissió en directe del programa Els optimistes a Sant Carles de la Ràpita, la població optimista del gener.

El concurs de Catalunya Ràdio Els optimistes, presentat per Àngel Llàcer i Manu Guix, ha celebrat la final de gener a Sant Carles de la Ràpita, la població més optimista del mes. Més de dues-centes persones, entre les quals un centenar d'alumnes de l'Institut Els Alfacs, han omplert el Casal Cultural el Maset d'aquest municipi de la comarca del Montsià. El públic rapitenc ha participat en el programa i ha viscut el concurs en directe amb l'actuació del músic Joan Reig, que ha parlat de la seva trajectòria i els seus projectes musicals amb Els Pets i Refugi.

El guanyador del mes de gener ha estat el concursant Francesc Prats, de Barcelona, que amb 23.500 punts es classifica en tercera posició del rànquing del concurs i aconsegueix una plaça per disputar la final del juliol.

Sant Carles de la Ràpita és la població més optimista del gener, que s'ha imposat entre les localitats finalistes de les Terres de l'Ebre amb un 50,5% de vots dels oients de Catalunya Ràdio. L'Ampolla ha quedat en segona posició, amb un 34,3%; Tortosa ha estat tercera, amb un 8,4%, i Amposta quarta, amb un 6,8% dels vots.

Els optimistes és el concurs dels migdies de Catalunya Ràdio, que s'emet de dilluns a divendres, de dotze a una.

catradio.cat/elsoptimistes
facebook.com/elsoptimistes
twitter.com/elsoptimistes


ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut