Mònica Terribas
Mònica Terribas
Dimarts, a les 7.20

Anàlisi de l'evolució del coronavirus i les seves conseqüències econòmiques, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, a partir de les 7.20, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, continuarà fent un seguiment de la crisi del coronavirus en una conversa telefònica amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic.

A les 8.40, el programa analitzarà les conseqüències econòmiques de la crisi del Covid-19 amb Miren Etxezarreta, doctora en Economia per la UAB; Antoni Castells, catedràtic d'Economia de la UB i exconseller d'Economia i Finances; Guillem López Casasnovas, catedràtic d'Economia de la UPF i exconseller del Banc d'Espanya, i Antón Costas, catedràtic de Política Econòmica de la UB i expresident del Cercle d'Economia.

A partir de les 10.05, roda amb els corresponsals del programa per saber les afectacions del coronavirus a Catalunya. Les connexions internacionals, a les 10.20, informaran de les afectacions del coronavirus en altres països.

A les 10.35, "El matí de Catalunya Ràdio" se centrarà en la història de les epidèmies amb Salvador Macip, metge i investigador de la Universitat Oberta de Catalunya i de la Universitat de Leicester, i Josep Lluís Barona, catedràtic d'Història de la Ciència a la Universitat de València.

A les 11.10, es tractarà d'iniciatives per ajudar-se entre veïns amb Jessica Piera, veïna de les Planes; Olga Paretas, presidenta Associació de Veïns de la Barceloneta del Prat de Llobregat; Toni Femenia, veí del barri del Carmel, i Marc Folch, un dels impulsors de la xarxa solidària de veïns del barri de Sant Antoni de Barcelona.

Com cada dia, a partir de les 11.30, es connectarà amb la roda de premsa de Fernando Simón, director del Centre d'Emergències.

A les 12.05, a la secció "Amb xarxa o sense", hi intervindran Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca i Mariola Dinarès.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut