Washington

Hillary Clinton anuncia els noms dels nous enviats especials al Pròxim Orient, el Pakistan i l'Afganistan

Aquest dijous al vespre, Barack Obama i la secretària d'Estat, Hillary Clinton, han visitat el Departament d'Estat. Davant d'una cinquantena de persones, Clinton ha anunciat els noms dels nous enviats especials al Pròxim Orient, i el Pakistan i l'Afganistan. Es tracta dels senadors George Mitchell i Richard Holbrooke respectivament, que tenen la missió d'aconseguir la pau i l'estabilitat en aquestes dues regions. Obama ja ha anunciat que Mitchell viatjarà al Pròxim Orient aviat per intentar aconseguir un acord de pau entre Israel i Palestina.

Actualitzat
El senador Mitchell, de 75 anys, ha dit en la seva primera compareixença davant la premsa que reconeix que el problema al Pròxim Orient és "volàtil, complex i difícil", però ha expressat el seu optimisme de poder aconseguir resultats.

Per la seva part, Holbrooke ha promès que farà "tot el que pugui" per assolir els objectius dels Estats Units a l'Afganistan i el Pakistan.

Aquest dijous al matí, després de jurar el càrrec, Hillary Clinton ja ha conegut els que, a partir d'ara, seran els seus col·laboradors més estrets, que l'han rebuda amb una ovació.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut