Barcelona

Pokémon envaeix un Saló del Manga desbordat per l'afluència de públic

Pokémon ha envaït el Saló del Manga i ha estat el principal protagonista l'endemà de la seva inauguració, una jornada amb cues i més cues que visualitzen el creixent interès que desperta aquest exponent de la cultura japonesa. Els dos palaus de Fira de Barcelona, a Montjuïc, on es va establir el Saló l'any passat, justament per absorbir més públic, s'han desbordat.

RedaccióActualitzat

Pokémon ha envaït el Saló del Manga i ha estat el principal protagonista l'endemà de la inauguració, una jornada amb gran afluència de públic on més de 200 persones s'han disfressat d'alguna de les criatures creades per Game Freak. Centenars de seguidors han fet cues de més de quatre hores per accedir al recinte, fins al punt que s'han tancat les portes quan el Saló ha arribat al límit d'aforment.

Davant la massiva afluència de visitants, l'organització ha decidit cancel·lar fins demà diumenge a les 8.30 hores la venda d'entrades en taquilla. A més, la venda anticipada a través de Ticketmaster i El Corte Inglés ha quedat "definitivament" suspesa.

El creixent interès que desperta aquest exponent de la cultura japonesa ha desbordat els dos palaus de Fira de Barcelona, a Montjuïc, on es va establir l'any passat justament per absorbir més públic. Però la direcció ja s'està plantejant tornar a canviar de cara a l'any que ve per trobar un espai més gran a la fira de Gran Via. Així ho ha explicat el director del Saló, Carles Santamaria, que ha recordat el canvi respecte a l'any passat s'ha fet per "duplicar l'espai" perquè van veure que hi havia una gran afluència de públic. Però aquest any, ha afegit, "totes les previsions que havíem fet més optimistes, com passar de 17.000 a 35.000 metres quadrats "s'han disparat". El fenomen del manga i el seu èxit a la capital catalana ha obligat els organitzadors a plantejar-se l'edició de l'any vinent, que ja serà la vintena, en un altre indret per disposar de molt "més espai" que doni cabuda a tots els interessats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut