Takahashi va pintar un mural a la Nova Creu Alta fa un any.
Barça

El creador d'Oliver i Benji diu que la seva inspiració sempre ha estat el Barça

Yoichi Takahashi, dibuixant japonès creador de la sèrie d'animació "Campeones: Oliver y Benji", ha confessat que el F. C. Barcelona ha estat i és la seva principal font d'inspiració. Tot i que sempre ha estat seguidor de l'equip blaugrana, ho és sobretot des que Johan Cruyff en va ser escollit entrenador: "Em va cridar l'atenció l'estil. Em fascinava la seva filosofia, que es basava a fer jugades boniques per atacar."

Actualitzat

Yoichi Takahashi, dibuixant japonès creador de la sèrie d'animació "Campeones: Oliver y Benji", ha confessat que el F. C. Barcelona ha estat i és la seva principal font d'inspiració.

Takahaski ha estat present a Barcelona amb motiu de la celebració de la XIX edició del Saló del Manga, dedicat aquest any als esports en aquest tipus de dibuix animat.

L'autor assegura que el F.C. Barcelona és l'equip de futbol que va agafar com a referent per desenvolupar la sèrie pràcticament des del principi. "El paral·lelisme és encara més clar quan Tsubasa entra a jugar amb el Barcelona. Alguns dels seus companys d'equip estan basats en jugadors que encara continuen jugant, com Puyol, Xavi o Valdés."

Tot i que ja era seguidor de l'equip blaugrana molt abans, ho és sobretot des que Johan Cruyff va ser escollit l'entrenador del Barça: "Em va cridar l'atenció l'estil de Cruyff, que era maco. Em fascinava la seva filosofía, que es basava a fer jugades boniques per atacar."

 

Anar al contingut