Madrid

Sáenz de Santamaría: "També som el govern de la majoria silenciosa"

La vicepresidenta del govern espanyol diu que el govern espanyol té l'obligació d'escoltar i de vetllar per les llibertats de tots, incloses les "majories silencioses". Aquest terme va ser el mateix que va fer servir el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz.

RedaccióActualitzat
La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Satamaría, diu que el govern espanyol té l'obligació d'escoltar i de vetllar per les llibertats de tots, incloses les "majories silencioses". Aquest terme va ser el mateix que va fer servir el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, per dir que la majoria dels catalans no s'havia manifestat. A més, Fernández Díaz va assegurar que les xifres de participants s'havien inflat i les va rebaixar a 400.000.

Sáenz de Santamaría ha afirmat que el seu govern també ho és de "les majories silencioses" que es queden a casa seva, i que l'executiu Rajoy "parla i dialoga" dins de la Constitució.

Ho ha dit justament durant una conferència de premsa de l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, i en resposta a preguntes dels periodistes sobre les reivindicacions que ahir van tenir lloc a Catalunya en la Diada, després de la qual cosa ha remarcat que l'"objectiu nacional" és crear ocupació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut