L'estació de Saint-Lazare de París.
L'agressió dels caps rapats ha passat a prop de l'estació de Saint-Lazare de París. (Foto: Reuters)
París

Un estudiant queda en estat de mort cerebral després de ser agredit per caps rapats a París

Segons la policia, que troba connotacions polítiques en l'atac, el jove, un militant d'extrema esquerra, estudiant de Ciències Polítiques, va ser apallissat per tres caps rapats que, tot seguit, van fugir. El Partit d'Esquerra francès atribueix aquest atac al grup d'extrema dreta Joventut Nacionalista Revolucionària.

RedaccióActualitzat
Un jove de 18 anys ha estat agredit brutalment aquesta nit a París i ha quedat en estat de mort cerebral. Segons la policia, que troba connotacions polítiques en l'atac, el jove, Clément Méric, un militant d'extrema esquerra, estudiant de Ciències Polítiques, va ser apallissat per tres caps rapats que, tot seguit, van fugir.

El Partit d'Esquerra francès atribueix aquest atac al grup d'extrema dreta Joventut Nacionalista Revolucionària. El partit ha explicat també que el jove sortia d'una botiga de roba a prop de l'estació de Saint-Lazare de París quan va rebre un cop de puny al cap, va xocar contra un pal indicador metàl·lic i va quedar estabornit.

Els agressors van fugir del lloc dels fets a peu i el jove va ser traslladat a un hospital on en van certificar la mort cerebral.
Anar al contingut