València

Barberà diu que "una bossa de Louis Vuitton és un regal absolutament habitual" però que "n'hi ha de més cars"

Rita Barberà ha aclarit que "una bossa de Louis Vuitton és un regal absolutament habitual i n'hi han de més cars", després que dimecres, en el judici a l'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, pel cas dels vestits, es va escoltar una conversa telefònica de l'any 2009 en que Álvaro Pérez, "El Bigotes", explica que està comprant una bossa d'aquesta firma de luxe per regalar a Rita Barberà.

RedaccióActualitzat
L'alcaldessa de València ha explicat que ella regala cada any el mateix: "taronges als que són de fora i llibre als de dintre" i ha assegurat que a ella no li han regalat "ni equipaments esportius, ni cap àtic". Per aquest motiu s'ha queixat i ha dit que "ja n'hi ha prou de tanta condemna mediàtica".

En acabar la junta de govern de l'Ajuntament valencià, Barberà ha considerat que cal "deixar la hipocresia ja" i ha demanat respecte per la pressumpció d'innocència de qui no ha estat nomenat, ni lleugerament tocat, ni res". En aquest sentit, ha afegit que aquesta pressumpció "és un dret fonamental de la persona".


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut