Bárcenas, important amb Panamà (@fepafut)
Girona

Yoel Bárcenas brilla amb Panamà i es queda sense el Rayo-Girona

El jugador haurà d'endarrerir la seva tornada a Girona arran de la victòria dels panamenys contra la República Dominicana en la classificació per al Mundial del 2022. L'esperen, a Montilivi, per al partit decisiu del play-off final d'ascens a Primera

Redacció Esport3Actualitzat

A Girona, ja no hi comptaven, però ara ja és oficial: Yoel Bárcenas es perdrà l'anada del play-off final d'ascens a Primera, a Vallecas. La selecció de Panamà ha guanyat aquesta matinada la República Dominicana (3-0, i amb gol del mateix Bárcenas) i ha accedit a la segona ronda de la classificació de la Concacaf per al Mundial del 2022.

La selecció panamenya haurà d'afrontar, ara, una eliminatòria a doble partit contra Curaçao, els dies 12 i 15 de juny. Bárcenas, per tant, no estarà disponible per al Rayo-Girona de diumenge que ve. Francisco sí que hi compta per al decisiu Girona-Rayo de diumenge 20, a Montilivi, però assumint la càrrega de minuts -i de quilòmetres- del seu jugador.

Bárcenas, amb la seva selecció (@fepafut)

El panameny ha estat un home important aquesta temporada amb el Girona. Ha disputat 42 partits, 28 d'ells com a titular, i només Sylla i Stuani han marcat més gols. De fet, Bárcenas ja va ser vital en el duel contra l'Almeria. Ell va anotar un dels gols que va aplanar el camí del Girona cap al play-off final.

Anar al contingut