Yan Couto, en una imatge d'arxiu
Girona

Yan Couto és a Girona per convertir-se en el cinquè reforç del Girona

El jove lateral brasiler arriba com a cedit del Manchester City, igual que Muric i Pablo Moreno, i lluitarà per cobrir el buit que deixa Pablo Maffeo

Actualitzat

El jove lateral dret brasiler Yan Couto, del Manchester City, ja es troba a Girona per incorporar-se a les files de l'equip blanc-i-vermell. El prometedor defensa de Curitiba, nascut l'any 2002, seguirà els passos del porter Arijanet Muric i del davanter Pablo Moreno i jugarà aquesta temporada a Montilivi en qualitat de cedit per l'equip "citizen".

El Manchester City va pagar sis milions d'euros al Curitiba aquest hivern, avançant-se a altres grans clubs del continent com el Barça, per aconseguir els serveis de Couto, un jugador molt jove a qui se li augura un gran futur. Lateral de vocació ofensiva i habitual en les categories inferiors de la selecció brasilera, va jugar un paper important en la conquesta del passat Mundial sub-17.

En qüestió d'hores, Couto es convertirà en la cinquena incorporació del Girona, després de les dels esmentats Muric i Moreno, la d'Enric Franquesa o la de Jordi Calavera, amb qui lluitarà per la titularitat al lateral dret.  

 

Anar al contingut