Antoine Griezmann durant el partit contra el Porto (EFE)
Lliga de Campions

Xiulada escandalosa a Griezmann en l'empat de l'Atlètic contra el Porto (0-0)

L'afició "colchonera" ha dictat sentència contra el davanter francès, que ha saltat al terreny de joc a la segona part

Redacció Esport3Actualitzat

En els prolegòmens de l'Atlètic de Madrid i Porto, els aficionats "colchoneros" del Metropolitano han protagonitzat una xiulada històrica quan el nom de Griezmann ha sortit al videomarcador. El francès no ha sortit en l'onze inicial, però segur que recordarà la xiulada. Ho ha fet en el minut 59 de la segona part. Hi ha hagut divisió d'opinions quan ha entrat al camp. Molts aficionats s'han posat en peu a aplaudir, però els xiulets han dominat al Metropolitano. Griezmann no s'ha immutat, com si no anés amb ell, però no ha pogut marcar.

L'Atlètic de Madrid ha jugat un partit pla i al final ha sumat un valuós punt. Els de Simeone, excepte un xut amb l'esquerra llunyà de Suárez en el minut cinc de joc, no han creat ocasions del gol.

En el començament de la segona part, el Porto hauria pogut obrir el marcador. Una centrada d'Otavio s'ha estavellat al pal, quan Oblak estava batut. En el minut 56, triple canvi ordenat per Simeone. Surten de camp Koke, Bell i Joao Félix i entren Griezmann, Correa i Lodi. Molts aficionats s'han posat drets per aplaudir Griezmann, però els xiulets han tornat a ser dominants.

El francès ha donat més velocitat a l'atac, però no ha estat determinant. La millor ocasió de l'Atlètic l'ha tingut en el minut 68 Correa, amb un potent xut desviat pel porter Diego Costa, molt segur durant tot el partit.

En el minut 79, el VAR ha salvat del desastre a l'Atlètic. Lodi ha donat una passada enrere defectuosa a Kondogbia que se la vol deixar a Oblak. Taremi ha aparegut entre els dos jugadors i s'ha endut la pilota. Ha marcat de rebot amb la tíbia, però ha caigut amb tanta mala sort que ha fregat mil·limètricament la pilota amb la mà. Ningú ho ha vist, però el VAR no ha perdonat.

Anar al contingut