Xavi durant un entrenament d'aquest pretemporada (FCB)
Xavi durant un entrenament d'aquest pretemporada (FCB)
Barça

Xavi soluciona els problemes i ja viatja a Miami per retrobar-se amb l'equip

El tècnic blaugrana ja té el visat i vola cap als Estats Units per sumar-se a l'expedició abans de viatjar a Las Vegas

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández ja viatja a Miami per unir-se a la gira del seu equip pels EUA. El tècnic no va poder pujar a l'avió amb la resta de l'equip per uns problemes de visat que li impedien l'entrada als EUA. El motiu principal és que Xavi, com a jugador de l'Al-Sadd, va viatjar a l'Iran tres vegades, fet que contradiu la llei d'immigració nord-americana.

Xavi Hernández no ha pogut dirigir el Barça en el segon partit dels blaugranes durant la pretemporada, el primer duel de la gira a Miami. En el seu lloc ho ha fet Òscar Hernàndez, el seu germà.

La sortida de l'equip va ser dissabte, i s'esperava que els problemes administratius se solucionessin dilluns, però l'entrenador no ha rebut el vistiplau per agafar un vol a Miami fins avui. Xavi va decidir tirar pel dret i viatjar a Madrid per anar personalment a l'ambaixada dels Estats Units a la capital espanyola. Avui volarà des de Madrid a Miami.

Així el tècnic blaugrana podrà trobar-se finalment amb els seus jugadors i tenir el primer contacte amb Lewandowski, qui espera tancar definitivament el seu contracte per entrenar-se amb l'equip.

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut