Xavi Hernández durant el partit contra el Rayo al Camp Nou
Xavi Hernández durant el partit contra el Rayo al Camp Nou (EFE)
Barça

Xavi: "Lluitar per la segona posició no és motivador, però ho hem de fer"

L'entrenador del FC Barcelona ha lamentat la derrota contra el Rayo al Camp Nou i ha fet autocrítica pels errors comesos

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha sumat la tercera derrota consecutiva al Camp Nou. Els blaugranes no han pogut igualar el gol inicial d'Álvaro García i ha perdut una clara oportunitat de consolidar la segona posició a la Lliga. L'entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha lamentat la derrota i ha fet autocrítica sobre els errors que ha comès a l'hora d'encarar el partit.

"Tothom ens vam il·lusionar amb la bona ratxa que vam tenir. Ho entenc. Ara al final lluitar per una segona posició a la classificació, amb la història del Barça, no és motivador ni pel soci ni potser pels jugadors... això és una realitat. Però ens hem de motivar si volem escoltar l'himne de la Champions la temporada que ve."

"M'he equivocat com a entrenador, sobretot en l'aspecte motivacional. No he sabut tocar la tecla perquè els jugadors sortissin amb l'ímpetu de la segona part."

"Marxo enfadat i contrariat, com tots els culers. S'ha repetit el mateix patró que el partit contra el Cadis. Crec que hem generat ocasions clares per fer l'empat, però són partits en què la pilota no entra i al final es complica."

L'acció més polèmica del partit ha arribat al minut 89 després d'una caiguda de Gavi dins l'àrea. El migcampista estava sol davant el porter rival, però una empenta per darrere ha desequilibrat el jugador blaugrana. Ni el col·legiat ni el VAR han assenyalat pena màxima i la decisió final ha estat xiular un més que discutible fora de joc del jugador.

"No he vist l'acció del penal. Si s'ha equivocat hauria de sortir l'àrbitre aquí a parlar. Jo reconec els meus errors d'avui, però jo et puc dir en què m'he equivocat jo, no puc parlar pels altres, seria una falta de respecte."

"Si és penal, què et puc dir jo? He de creure amb l'honestedat dels àrbitres. Crec que haurien de sortir a parlar, els humanitzaria."


Resum del Barça-Rayo Vallecano (0-1)

Anar al contingut