Xavi Hernández lloa el rendiment de la selecció espanyola
Xavi Hernández lloa el rendiment de la selecció espanyola
Mundial 2022

Xavi lloa el rendiment d'Espanya: "És la selecció que està al nivell més alt"

El tècnic egarenc creu que el partit de la "roja" contra Alemanya serà "una guerra"

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández ja és a Qatar per veure en directe els partits de la Copa del Món. L'entrenador blaugrana ha parlat del rendiment de la selecció espanyola en aquest inici del torneig, el rol d'Èric i Ansu, i el partit contra Alemanya en una compareixença al diari Sport aquest dissabte en un acte de la firma Adidas.

El rendiment d'Espanya

Malgrat que hi ha 29 seleccions i que la "roja" tan sols ha disputat un partit, Xavi no ha dubtat a aplaudir el nivell de joc de la selecció espanyola contra Costa Rica.

"Espanya és la selecció que ha jugat millor, potser també amb Anglaterra en el primer partit, encara que després Anglaterra no va passar de l'empat davant els Estats Units."

A pesar que Brasil i França també han fet una bona impressió al tècnic de Terrassa, Xavi sobreposa el rendiment d'Espanya als altres combinats mundialistes. 

"Espanya és al nivell més alt, ara mateix. També em van agradar Brasil i França, però Espanya va mostrar una superioritat que encara no s'ha vist en un altre equip."

El protagonisme d'Èric i Ansu

Xavi també ha volgut valorar el rendiment dels seus jugadors concentrats amb la selecció espanyola, especialment d'Èric i Ansu Fati, que no van disposar de minuts contra Costa Rica. 

"Luis Enrique ja va dir a la roda de premsa que hi hauria canvis; segur que hi haurà minuts per a tothom i que aniran entrant; Eric i Ansu seran importants. En Luis hi confia molt i la resta de jugadors del Barça ja van demostrar el seu nivell en el primer partit."

El partit contra Alemanya

Finalment, respecte al partit que Espanya jugarà diumenge contra els germànics, l'entrenador egarenc pronostica que serà un duel "difícil, però Alemanya té molta més pressió que Espanya". 

"Espanya ha de demostrar la personalitat que va tenir el primer dia. Serà un partit semblant, tots dos voldran la pilota. Serà una guerra important, però Alemanya comença amb molta més pressió que Espanya."

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut