Barça

Xavi Hernández: "Tornar al Barça és un objectiu sense ser una obsessió"

L'exfutbolista de Terrassa ha admès que es veu capaç de tornar el club blaugrana al camí dels èxits i que des de ben jove està acostumat a viure amb aquesta pressió afegida

Actualitzat

Xavi Hernández ha estat un dels convidats d'aquest dilluns al programa de TV3 "Al cotxe!". En una entrevista amb profunditat amb Eloi Vila, l'exfutbolista de Terrassa ha admès que es veu capaç de tornar el Barça al camí dels èxits i que des de ben jove està acostumat a viure amb aquesta pressió afegida.

"Per un cantó m'agrada molt perquè em veuen capaç. És la sensació que tothom et veu capaç de dur el Barça als èxits. I per altra banda és una pressió afegida. Jo mai he tingut aquesta tranquil·litat de dir 'mira, comencem de zero i ningú espera res de tu i llavors ets com el factor sorpresa. A mi això no m'ha passat mai. Ja amb 16 o 17 anys tothom em veia com el substitut del Guardiola, el nano de la casa que doni un pas endavant. Bé, d'alguna manera ja m'he acostumat. Visc amb aquesta pressió afegida que és el meu dia a dia."

Xavi ha confessat que la seva il·lusió és tornar algun dia al Barça i que s'està formant com a entrenador, però ha deixat clar que és un objectiu però no una obsessió.

"Em fa il·lusió. Amb 18-20 anys em pesava molt. Tornar al Barça és un objectiu sense ser una obsessió perquè jo no sé si serviré d'entrenador, que m'he preparat bé i la meva il·lusió és tornar a Can Barça, evidentment. Jo soc molt culer i m'agrada sentir-me important dins del Barça. Després el temps ho dirà i jo m'haig de veure preparat i el Barça m'ha de veure preparat. No és que jo decideixi entrenar el Barça. Els temps i els objectius com a entrenador s'han d'unir d'alguna manera."

Per últim, l'exjugador del Barça ha explicat que durant la seva etapa ha viscut molts moments bons, però que sobretot es queda amb el reconeixement de la gent tot i les crítiques rebudes.

"He viscut molts moments bons, però em quedo amb el reconeixement de la gent. Em sento molt orgullós quan miro enrere ara. Ha costat; però, per valorar les coses, has de sentir que t'han fet costat. He hagut de treballar molt, de remar moltes vegades sent un noi de la casa i m'he sentit molt criticat i jutjat, però és el Barça. Sempre dic que és una trituradora i és igual al càrrec que estiguis, director esportiu, president, entrenador, serveis mèdics, estàs jutjat, estàs criticat, i has de saber on estàs. El Pep Guardiola sempre diu una frase que 'Del Barça mai marxes sense ferides', i és veritat perquè mai pots agradar a tothom. Hi ha tanta diversitat d'opinions al Barça que sempre ets sents criticat i jutjat i quan estàs a casa ho pateixes molt."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut