Xavi, content amb el partit dels seus homes davant l'Athletic (Reuters)
Barça

Xavi: "Dembélé ha estat estel·lar. Hem d'aconseguir que estigui així tots els dies"

L'entrenador blaugrana s'ha mostrat satisfet amb el rendiment de l'extrem francès tot i demanar-li més continuïtat

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha superat l'Athletic de Bilbao al Camp Nou (4-0) en un partit gairebé perfecte dels homes de Xavi Hernández. Dembélé, Sergi Roberto, Lewandowski i Ferran Torres han estat els autors dels gols blaugranes.

L'entrenador blaugrana, en la roda de premsa posterior al triomf, s'ha mostrat molt satisfet amb el nivell de l'extrem francès, que ha estat excels, ha parlat del moment de forma de Balde i Kounde i ha valorat els sotracs davant l'Inter i el Reial Madrid.

La victòria

"L'Athletic ha estat valent. El plantejament de Valverde i de l'equip ha estat valent, però nosaltres hem estat molt bé. Hem estat molt efectius i hem sentenciat el partit en poc més de vint minuts."

El partit de Dembélé

"Dembélé se la juga, i hi ha dies que està més espès i d'altres que està estel·lar, com avui. El que ha de mirar és d'estar estel·lar tots els partits perquè té la capacitat per fer-ho."

"La vida de l'extrem del Barça és molt cara o creu. Dembélé se l'ha de jugar, però quan te la jugues i et surt creu tres vegades més val que juguis fàcil. S'ha de ser més responsable amb la pilota."

Els sotracs de l'equip

"Al Bernabéu sí que no vam competir, però el dia de l'Inter vam competir molt bé i ens mereixíem guanyar el partit."

El moment de Balde

"Balde està jugant amb una confiança molt gran, avui ha estat a un nivell espectacular, en defensa i en atac. I això que és molt jove i té competència de nivell com Jordi Alba o Marcos Alonso. Tenim un futbolista de present i de futur."

L'inici de temporada de Kounde

"Vaig insistir molt en el fitxatge de Kounde perquè és extraordinari en tots els sentits. És un líder, guanya duels, té una sortida de pilota excel·lent... per ser central del Barça s'han de tenir aquestes condicions."

ARXIVAT A:
DembéléXavi Hernández
Anar al contingut