Happio ha hagut de córrer sense veure-hi d'un ull
Atletisme

Wilfried Happio, campió de França minuts després de rebre una brutal agressió

L'atleta ha hagut de córrer amb un embenat a l'ull per una agressió quan estava escalfant

Redacció Esport3Actualitzat

Una agressió salvatge no ha impedit al francès Wilfried Happio aconseguir el cinquè millor temps (48.57) de la història de França en els 400 metres tanques. Una marca espectacular que agafa categoria de proesa per les circumstàncies que han envoltat el seu protagonista abans i durant la cursa.

El francès estava escalfant fora de l'estadi quan ha patit l'envestida d'un desconegut.

Olivier Vallaeys, entrenador de Happio: "Un home que ha sortit del no res li ha preguntat si ell era realment Wilfried Happio, i s'ha abalançat cap a ell. Faltaven vint minuts per a la cursa."

Segons informa RMC Sport, Happio ha arribat a tossir sang moments abans del tret de sortida. A més, els cops a la cara l'han obligat a improvisar un embenat per a l'ull. Ha hagut de córrer amb un ull tapat, però ha firmat igualment una actuació fantàstica, que li ha valgut la mínima per al Mundial d'Eugene d'aquest juliol. 

L'agressor ha estat detingut per la policia francesa i Happio ha preferit no fer declaracions sobre el tema. Després de la cursa, el francès ha assistit a l'hospital per fer-se proves mèdiques.

Anar al contingut