Bàsquet

Victòria de prestigi del Cadí La Seu davant el València (64-60)

L'equip urgellenc completa una bona jornada per al bàsquet català superant el segon classificat de la Lliga (64-60) amb un gran parcial final

Actualitzat

Després de la gran victòria de l'Spar Girona a Salamanca, contra el líder, el Cadí La Seu ha completat la bona jornada del bàsquet català amb un triomf contra el València (64-60), el segon classificat de la màxima categoria.

El partit ha anat molt ajustat des del començament fins al final. El primer quart ha estat per a les valencianes, però després l'equip de la Seu d'Urgell ha arribat a tenir 8 punts d'avantatge. Al final del tercer període, el marcador estava empatat a 47 i, malgrat que el València s'ha posat amb 55 a 58, un parcial de 9 a 2 de les catalanes els ha atorgat la victòria, fet que permet al Girona agafar les valencianes en la classificació.

Klaudia Lukacovicova, Irati Etxarri i Jewell Tunstull, amb 10 punts cadascuna, han estat les màximes anotadores d'un Cadí amb un gran comportament col·lectiu. Pel Valencia, Marie Isabelle Gulich ha anotat 15 punts i Queralt Casas n'ha fet 13.   

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut