Espectacular partit de Rebeka Gardner, que només ha fallat un tir (vir pintado)

J10 Lliga Femenina: L'Spar Girona acaba amb la imbatibilitat del Perfumerías (69-77)

L'Spar Girona ha jugat un partit majúscul a la pista del líder, el Perfumerías Avenida. Ha estat un col·lectiu davant les individualitats de les locals ¡ Samuelson i Cooper. No ha calgut l'habitual versió anotadora de Kennedy Burke

Xevi BardoletActualitzat

L'imbatut Perfumerías Avenida ha començat com un cicló, anotant també en els atacs ben defensats. 10 punts en 3 minuts. L'Spar Girona no ha quedat massa enrere, amb Gardner imparable i amb Reisingerova com dimecres a la pista del Landes. Però un triple de Leo Rodríguez deixava un 25-18 en el primer quart i posava de manifest que les gironines haurien de pencar més al darrere. A més, el segon quart ha arrencat amb una explosiva Kahleah Cooper -campiona de la WNBA amb Chicago Sky-. Però ha comès la tercera falta i les variants defensives d'Alfred Julbe han començat a rutllar. L'Uni, amb Eldebrink finíssima, ha acabat millor el segon quart. Empat a 36, amb la màxima anotadora de la Lliga i l'Eurolliga, Kennedy Burke, sense anotar.

La nord-americana s'ha estrenat amb un triple en la represa, però ha perdut el duel amb Katie Lou Samuelson, que ha reactivat les de Salamanca quan Girona amenaçava amb un 39-45. Però tot l'Spar ha jugat més en equip, i amb bona circulació de pilota i una gran aportació de les no titulars, s'ha posat amb un interessantíssim 50-62. L'equip de Roberto Íñiguez ha intentat agafar-se al factor Wurzburg, però malgrat les embranzides de Cooper, Flores, Gardner -20 punts i 11 rebots- i Resingerova no s'han posat nervioses. La txeca, 15 punts i 6 rebots, ha acabat des del triple amb la resistència local. 69-77, il·lusionant l'equip gironí, amb l'única preocupació de veure la mateixa Resingerova plorant de dolor al turmell esquerre.