Eleccions a la presidència del FC Barcelona

Víctor Font: "No es pot votar pensant en el passat"

El candidat de "Sí al futur", que ha parlat de la possibilitat de portar públic al Camp Nou a partir de l'abril, no creu que el sextet pesi més que un bon projecte esportiu

Imma PedemonteActualitzat

Víctor Font, candidat a la presidència del FC Barcelona, ha avançat que hi podria haver públic al Camp Nou a partir del 4 d'abril, al partit Barça-Valladolid. Sempre amb el vistiplau de les autoritats sanitàries, Font ha afegit que hi podria haver quatre partits més amb espectadors a la graderia: contra el Getafe, el Granada, l'Atlètic de Madrid i el Celta. Abans s'hauran de fer proves pilot, i també perquè torni el públic al Palau Blaugrana i a l'estadi Johan Cruyff. El candidat ha parlat de 25.000 seients per cada partit, dels quals 23.000 serien per als socis. S'obriria una llista d'inscripció i, en cas de sobrepassar aquesta xifra, es faria un sorteig. Si no s'arribés a les 23.000 peticions, les entrades es posarien a disposició de no socis.

Víctor Font també s'ha referit al seu gran rival en aquestes eleccions, Joan Laporta. Considera que no ha concretat en absolut el seu projecte esportiu i que viu de la seva etapa d'expresident. Font creu que si els indecisos es decanten per Laporta estaran votant un record del passat i que votar el sextet no és una opció de futur. Font ha tornat a defensar el seu projecte esportiu, amb noms i cognoms, i s'ha mostrat "trist" pel fet que hagin pressionat Albert Benaiges per canviar de bàndol.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut