Barça

Víctor Font ha presentat la seva proposta per presidir el FC Barcelona

Presentació pública de "Sí al futur"

Actualitzat

Un auditori al barri de les Corts, amb la presència de 600 persones, ha estat l'escenari triat per Víctor Font (Granollers, 1972) per presentar públicament el projecte "Sí al futur". Entre els assistents hi havia exjugadors del club, com Carles Puyol, Òscar Garcia Junyent o Enric Masip; expresidents com Joan Gaspart i també Josep Vives, representant i portaveu de l'actual directiva.

"La nova manera de gestionar el club ha de significar una revolució similar a la que va protagonitzar Johan Cruyff al camp", ha explicat Font. Una revolució, diu, que ha de passar per una reformulació del models de gestió, econòmic i esportiu. "Redefinirem de dalt a baix com es prenen decisions a l'entitat i qui les pren. Voldria que el màxim nombre d'esportistes que coneixen i han viscut el model Barça treballessin per al Club, cadascun des del lloc on pugui contribuir millor a l'èxit de l'entitat. Hem d'aglutinar talent i, en aquest sentit, estic parlant amb Xavi Hernández per convence'l que lideri el projecte futbolístic".

Font assegura que l'actual model econòmic està obsolet i afirma que "per poder continuar competint a l'elit, necessitem reinventar la manera de generar ingressos". També s'ha referit a l'Espai Barça i ha advertit que "s'ha de construir pel bé del club, però mai perjudicant la competitivitat esportiva de l'entitat"

En el terreny social, Font aposta per mantenir la propietat del Club en mans dels seus socis i pensa "impulsar un nou model de participació innovador. Farem ús del vot electrònic perquè els socis participin en la presa de decisions"

Les pròximes eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona s'han de celebrar, en principi, l'any 2021.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut