Motor

Vettel arriba a Abu Dhabi disposat a tot i elogiant el cerverí Marc Màrquez

Sebastian Vettel ha aterrat a Abu Dhabi, on ja es passeja com a campió del món de Fórmula 1. Abans que comencin els entrenaments lliures aquest divendres (en directe a les 10.00 per Esport3 i esport3.cat), l'alemany ha parlat del seu quart títol, però també ha tingut temps i elogis per a un pilot que la setmana que ve pot aconseguir el primer, Marc Márquez: "El seu any ha estat fenomenal. És un pilot que gaudeix amb les curses, que gaudeix sobre la moto. Està fent una feina increïble contra pilots més veterans. Espero que li vagi molt bé i que guanyi el campionat."

Actualitzat

Sebastian Vettel se n'ha anat a casa tres dies, a celebrar el títol mundial amb la seva família i aquest dijous ha arribat a Abu Dhabi. I ho fa, diu, per continuar guanyant curses. Si algun altre pilot s'havia fet il·lusions que Vettel afluixaria ara que és campió, va ben equivocat. Aquest divendres, a partir de les 10.00 en directe per Esport3 i esport3.cat ho podrem comprovar en els primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Abu Dhabi.

El de Red Bull ha parlat molt del seu quart títol, però també ha tingut temps i elogis per a un pilot que la setmana que ve pot aconseguir el primer, Marc Márquez: "El seu any ha estat fenomenal. És un pilot que no pensa gaire, i ho dic en el bon sentit de la paraula, no com a fet negatiu. És un pilot que gaudeix amb les curses, que gaudeix sobre la moto. És la sensació que tinc quan el veig a la televisió. Està fent una feina increïble contra pilots més veterans. Espero que li vagi molt bé i que guanyi el campionat."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut