Esports

Valverde sobre Riqui Puig: "No hi ha lloc per a tots"

"Són qüestions de caràcter intern. No sé què pot passar d'aquí a l'hivern. Tenim un mig del camp molt poblat. No hi ha lloc per a tots. Riqui Puig és un talent que segur que jugarà al Barça, però no sabem quan"

Actualitzat

És una de les joves perles del planter blaugrana. Riqui Puig ha esperat pacientment durant tot aquest temps que Valverde el cridi a jugar al primer equip, però de moment no ha estat així, i continua a Segona B.

Una categoria que vol abandonar com més aviat millor, encara que això impliqui deixar temporalment el Barça. Així ho va fer públic aquest diumenge després del partit que el Barça B va empatar contra l'Andorra.

Precisament d'aquest tema se li ha preguntat a l'entrenador del Barça en la prèvia de l'Slavia, i Valverde no ha volgut valorar si el club està decidint-se sobre una possible cessió:

"Són qüestions de caràcter intern. No sé què pot passar d'aquí a l'hivern. Tenim un mig del camp molt poblat. No hi ha lloc per a tots. Riqui Puig és un talent que segur que jugarà al Barça però no sabem quan."

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut