Barça

Valverde: "Messi? Les decisions les pren l'entrenador"

El tècnic del Barça ha confirmat que aquest dimarts, contra l'Inter, Neto serà el porter titular

Actualitzat

Ernesto Valverde ha hagut d'explicar el perquè de la no convocatòria de Leo Messi. L'entrenador del Barça no ha volgut donar massa detalls de la gestió de la comunicació d'aquesta decisió al davanter argentí.

"Les qüestions internes són internes. Les decisions les pren l'entrenador. Venim de guanyar partits seguits i mirant el que tenim al davant, he decidit que no vingui. L'any passat ja vam fer un gran partit aquí i no va jugar Messi."

Messi feia vuit anys que no viatjava en un partit de la Lliga de Campions, però Valverde creu que també servirà com a prova per a l'equip:

"Sabem el que suposa Messi per a nosaltres i per al rival. L'any passat, però, tampoc va jugar cap dels dos partits contra l'Inter. Veurem com ens va. El que volem és ser competitius."

Valverde és conscient que, contra l'Inter, el Barça afronta un "repte important i difícil. Ells s'hi juguen la classificació. La nostra intenció és treure el partit endavant, competir i fer-ho en un gran ambient".

L'onze de demà estarà format per jugadors amb menys minuts. L'únic que ha confirmat Valverde és que hi haurà canvi a la porteria: "Jugarà Neto".

Respecte d'altres noms propis, com Riqui Puig, Valverde no s'ha mullat tant:

"En Riqui ve de jugar el cap de setmana. He d'anar en compte. La decisió la prendré demà."

Sobre la ratxa de Luis Suárez sense marcar en camp contrari a la Champions, ha assegurat que "això no em condiciona" i ha fet broma quan una periodista italiana li ha preguntat si el davanter uruguaià i Griezmann seran titulars demà. "He estat a punt de donar-te tot l'onze però no ho faré."

A Valverde també li han preguntat pel mercat d'hivern:

"Ja veurem què passa. L'equip més important és el nostre. Hem d'estar coberts en totes les posicions. De Lautaro no en vull parlar. Seria una falta de respecte."

Junior admet que necessita temps per adaptar-se

D'altra banda, Junior Firpo, que té minuts en els últims partits amb la baixa de Jordi Alba, ha reconegut que li falta temps per acabar d'adaptar-se al Barça:

"Ara mateix em trobo bé físicament. Són uns mesos difícils perquè és canviar totalment l'estil de joc, al costat dels millors i en un club de màxima exigència. Vull seguir millorant."

ARXIVAT A:
MessiValverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut