Barça

Valverde: "L'important és guanyar la Lliga al més aviat possible"

El tècnic blaugrana ha avançat que està pensant fer alguns canvis a l'onze titular i ha avisat que el duel contra l'Alabès a Mendizorrotza serà complicat

Actualitzat

Ernesto Valverde ha admès en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga contra l'Alabès a Mendizorrotza que l'objectiu de l'equip és aconseguir la victòria per poder guanyar el títol al més aviat possible.

"Guanyar la Lliga abans del Liverpool? L'important és guanyar-la. La gent ho veu des de fora i tot sembla senzill. Quan la Lliga l'estàs lluitant fins al final, sembla que l'alegria és superior; quan li treus molts punts al rival, sembla previsible, però això també és una victòria. El més habitual és que els rivals et portin a competir per la Lliga fins al final."

El tècnic blaugrana ha avançat que està pensant fer alguns canvis a l'onze titular per donar descans en una setmana amb tres partits, i ha avisat que el duel contra els vitorians serà complicat, ja que s'enfronten a un rival que encara manté aspiracions europees.

"Serà un partit molt dur, perquè és un equip que defensa bé, que ens acostuma a costar, els últims anys... No està en una ratxa positiva, però està fent una gran temporada i amb opcions d'entrar a Europa, i se la jugaran."

Valverde també ha explicat que l'equip arriba bé físicament al tram final de la temporada i que té futbolistes acostumats a aguantar la pressió en els moments decisius de la temporada.

"Tenim jugadors acostumats a aguantar una pressió important en els moments importants de la temporada... En aquest sentit ara estem tranquils, però no se'ns escapa que estem a la recta final del campionat i que tenim possibilitats. Això t'anima."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut