Barça

Valverde lamenta la derrota a la semifinal de Supercopa: "Ens han fet mal quan el joc anava a favor nostre"

El tècnic blaugrana recorda que s'han anul·lat dos gols al Barça, però admet que a la recta final del partit, en dues jugades puntuals, els "colchoneros" han estat molt encertats

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut en roda de premsa després de la dolorosa derrota que ha patit el Barça enfront l'Atlètic de Madrid a la semifinal de la Supercopa. El tècnic blaugrana admet que l'equip ha anat de més a menys fins a la desfeta final que confirmava que el primer títol de la temporada s'ha esvaït.

"Ha estat un partit que hem dominat a excepció d'alguns moments puntuals, ens hem refet del gol però quan semblava que el partit el teníem a la mà, l'Atlètic li ha donat la volta"

"L'empat a 2 ens ha portat a una situació que no hem sabut parar el joc, ens han desbordat quan teníem la defensa massa oberta, ens han agafat per sorpresa. Els altres dos gols han estat en situacions puntuals d'un partit que teníem controlat"

"Ells han tingut un gran encert, ells són un gran equip. Es tracta no només de generar ocasions sinó d'encertar-les. Ens han contraatacat i ens han fet mal quan el joc anava al nostre favor"

 

Perilla el futur de Valverde?

"Els entrenadors ens movem en la idea de treballar. Sempre hi ha una inestabilitat quan no hi ha resultats o quan perds i avui hem perdut. Suposo que ara es parlarà d'això, és normal"

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut