MotoGP

Valentino, 40 i lluitant pel número 1 a l'elit del motociclisme

"Fa 10 o 15 anys, era el més ràpid a la pista. Ara, moltes vegades no, però sento que si treballo bé i em concentro, puc anar fort. L'orgull d'aquesta llarga carrera, a més dels èxits, és poder fer que moltes persones s'apassionin pel motociclisme. Això és el que més m'omple d'orgull".

Actualitzat

El pilot de MotoGP entra aquest dissabte al club dels 40 i ho fa afrontant la seva vigèsima temporada a la categoria reina. Té nou títols mundials i aspira a guanyar el desè sense pensar en la retirada, un fet no habitual a la seva edat.

"Estic content amb el que he fet i com estic. 40 anys no és un problema per a la vida normal, però sí que ho és més per a l'esport que practico. Com a pilot de MotoGP soc vell i no m'agrada. M'encantaria continuar pilotant més anys però no serà així."

Té contracte amb Yamaha fins al final de 2020 i té el desè títol mundial com una assignatura pendent després d'haver-s'hi quedat molt a prop al 2006 i al 2015: "Ho hauria merescut, un pena, però penso que encara ho puc aconseguir. Vaig perdre'n dos a la darrera cursa i he sigut subcampió moltes vegades, així que la meva carrera mereix un deu. Per això ho continuo intentant".

 

Personalitats i figures destacades del món de l'esport han felicitat el pilot italià:

Anar al contingut