Bolt vol regnar a Moscou. (Foto: Reuters)
Atletisme

Usain Bolt, cridat a ser l'estrella del Mundial de Moscou, segella el tràmit de les sèries dels 100 metres

Usain Bolt ha tancat la primera jornada del Mundial d'atletisme a Moscou amb una passejada de 100 metres que l'ha conduït a les semifinals amb un temps de 10.07 segons (el 7è millor crono de les sèries). Més ràpids que el plusmarquista mundial han estat dos nord-americans: Mike Rodgers (9.98) i Justin Gatlin (9.99). El madrileny Ángel David Rodríguez ha quedat eliminat amb un temps de 10.23 segons.

Actualitzat
Usain Bolt ha tancat la primera jornada del Mundial d'atletisme a Moscou amb una passejada de 100 metres que l'ha conduït a les semifinals amb un temps de 10.07 segons (el 7è millor crono de les sèries). Més ràpids que el plusmarquista mundial han estat dos nord-americans: Mike Rodgers (9.98) i Justin Gatlin (9.99). El madrileny Ángel David Rodríguez ha quedat eliminat amb un temps de 10.23 segons.

Aquest diumenge, doble sessió per al llampec jamaicà. Al matí, les semifinals de 100 i, si no hi ha contratemps, a les 19.50, la final, en què espera obtenir la primera de les tres medalles d'or que persegueix a Moscou.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut