Miquel Altimiras, en una imatge d'arxiu
Miquel Altimiras, en una imatge d'arxiu
Hoquei patins

Una investigació dels Mossos acusa l'expresident del Club Patí Vic Miquel Altimiras de desviar 960.000 euros del club

L'expresident de l'entitat osonenca està en llibertat amb càrrecs, com els altres dos acusats per la investigació policial

Actualitzat

Segons una investigació dels Mossos d'Esquadra, l'expresident del Club Patí Vic Miquel Altimiras va desviar presumptament 960.000 euros dels comptes bancaris del club sense acreditar-ne el destí. La policia catalana explica en un comunicat que Altimiras, l'exdirector tècnic i un exassessor i exauditor del club van ser detinguts la setmana passada. Ara estan en llibertat amb càrrecs en una causa en què s'investiguen els delictes de frau a la Seguretat Social, falsedat documental, administració deslleial, apropiació indeguda i malversació.

Una denúncia d'un soci del Club Patí Vic per irregularitats econòmiques i comptables a l'entitat va donar peu a la investigació dels Mossos, que hauria confirmat l'existència d'una comptabilitat paral·lela oculta als socis i a institucions públiques com Hisenda i la Seguretat Social. Els Mossos haurien acreditat l'existència de múltiples pagaments no declarats als jugadors del primer equip d'hoquei patins, cosa que ha motivat l'obertura d'un nou procediment per part de la Inspecció de Treball i la Seguretat Social.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut