Negredo ha estat objecte d'una broma a les xarxes socials que ha provocat un gran enrenou
Futbol

Una broma a les xarxes socials provoca tensió entre el València CF i Iberia

Tot va començar amb una piulada d'un aficionat valencianista a Iberia. El que no s'esperava és que la companyia aèria li respongués.

Actualitzat

"Hola Iberia, voldria comprar uns bitllets cap a Midlesbrough a nom de Negredo i Antonio Barragán per al proper vol, gràcies". Aquesta és la piulada que ha incendiat les xarxes socials. La raó és que des del compte oficial de la companyia aèria espanyola, amb gairebé mig milió de seguidors, li van respondre en un to igualment de broma: "Hola, voldran seure al costat de Víctor Valdés o prefereixen anar separats?"

Llavors el diàleg es va animant quan l'aficionat li deixa anar que "separats, al lloc on van els coixos, gràcies" i Iberia tira d'ironia informant-lo que "els passatgers amb mobilitat reduïda poden demanar una assistència especial a l'aeroport".

                                                            

 

Abans que la cosa anés més enllà, des del compte oficial de Twitter del València CF es va demanar a Iberia que "a veure si respecteu més els jugadors del València i us preocupeu de millorar els vostres serveis":

A continuació, la companyia aèria va demanar disculpes públicament i va esborrar les polèmiques piulades. L'aficionat valencianista, veient l'enrenou que ha provocat la seva broma, ha estat a punt de tancar el compte.

 

Anar al contingut