Lliga de Campions

Un Madrid a l'alça visita Anfield amb un 3-1 de l'anada

El Reial Madrid defensa l'avantatge a Anfield aquest vespre

Actualitzat

El Madrid ha arribat a Liverpool amb les bateries carregades després de la victòria al clàssic davant del Barça i amb estabilitat institucional un cop confirmada la continuïtat de Florentino Pérez al capdavant del club fins al 2025. Ni la mala notícia del positiu per Covid de Sergio Ramos, que s'afegeix al de Varane, trenca l'optimisme de ser a les semifinals de la Champions després del 3 a 1 aconseguit a l'anada.

L'equip anglès afronta la tornada amb necessitat de remuntar els dos gols i amb l'obligació de no encaixar. Però molt haurà de millorar l'aspecte defensiu el Liverpool respecte del que va mostrar a l'Alfredo Di Stéfano perquè això no passi. Els de Jürgen Klopp s'aferren al gol marcat per Salah a Madrid per intentar la remuntada. Estan preparats per apel·lar a l'èpica, un escenari en el qual es troben còmodes, tot i que l'absència de públic els afebleix.

Jürgen Klopp és conscient que no ho tindran fàcil:



Tenim un problema afegit: no tindrem seguidors a l'estadi. És un problema el resultat, és un problema la qualitat de l'oponent, però, òbviament, és un problema tenir l'estadi buit. Intentarem guanyar el partit, ja veurem quin serà el resultat. Això és tot. És possible: demà a la nit tindrem les nostres opcions, però serà increïblement difícil.

The Kop no tindrà l'essència dels partits grans, però Anfield vol tornar a ser un fortí, malgrat tenir les graderies buides.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut