(@FCBfemeni)
Barça

Un jutjat de Barcelona vol que s'estudiï si el Barça ha comès un delicte de desobediència

La jutgessa titular del jutjat de primera instància número 47 de Barcelona ha enviat un escrit a la Fiscalia argumentant que el club blaugrana hauria comès un presumpte delicte de desobediència en saltar-se les mesures cautelars per l'emissió del Barça-Atlètic de Madrid a Barça TV

Actualitzat

Segueix l'enrenou entre el Barça i Mediapro arran de la transmissió televisiva que Barça TV va fer del partit de dissabte de la lliga femenina que va enfrontar l'equip blaugrana contra l'Atlètic de Madrid a l'estadi Johan Cruyff. La jutgessa titular del jutjat de primera instància número 47 de Barcelona ha enviat un escrit a la Fiscalia, argumentant que el Barça hauria comès un presumpte delicte de desobediència en saltar-se les mesures cautelars. En aquest sentit, s'ha convocat una vista per al pròxim 10 d'octubre per si s'apliquen mesures cautelars a posteriors transmissions.

Mentrestant, la directiva responsable del futbol femení, Maria Teixidor, ha explicat la postura del Barça en aquest conflicte.

"Nosaltres fem el que hem de fer, oposar-nos-hi, informar el jutge perquè entenem que ens empara el dret d'antena, som els organitzadors de l'esdeveniment i, per tant, podem difondre'l."

Anar al contingut