Espanyol

Un gol de Gerard Moreno en el temps de descompte dona la victòria a l'Espanyol davant del Reial Madrid (1-0)

Els blanc-i-blaus han vist com l'àrbitre els anul·lava un gol de Gerard Moreno per un dubtós fora de joc, però, en el temps de descompte, el davanter perico ha fet un golàs per donar la victòria

Oriol Llach EstrellaActualitzat

L'Espanyol ha plantat cara al Reial Madrid i ha sumat els tres punts en el duel que inaugura la jornada 26 de la Lliga (1-0). El conjunt català ha anat de menys a més, ha arribat a provocar problemes als de Zidane i, fins i tot, l'àrbitre ha anul·lat un gol per un dubtós fora de joc i, finalment, en el temps de descompte, Gerard Moreno ha fet un golàs que ha donat la victòria als pericos.

Els blanc-i-blaus han sortit a la gespa del RCDE Stadium amb la determinació de trencar amb la ratxa de set jornades sense saber què és guanyar amb un triomf de prestigi contra el conjunt blanc, que, en canvi, ha arribat a Barcelona encadenant cinc victòries, això sí, amb baixes importants com Cristiano, Casemiro, Modric o Kroos.

El Madrid ha començat dominant i, de fet, Gareth Bale ha enviat un primer avís que Diego López ha aturat sense problemes. L'Espanyol, de la seva banda, s'ha concentrat a neutralitzar les iniciatives dels blancs a l'espera de l'oportunitat que no ha trigat en arribar: Carlos Sánchez ha servit una genial assistència de cap a Gerard Moreno i el davanter català ha engaltat un xut creuat just davant de Keylor Navas que ha sortit fora per molt poc.

De mica en mica, el conjunt perico s'ha fet amb el control del partit i ha començat a generar perill. Sense anar més lluny, l'àrbitre ha anul·lat un gol del mateix Gerard Moreno per fora de joc, tot i que la posició incorrecta del de Santa Perpètua de la Mogoda ha generat força dubtes en les repeticions televisives. Una nova acció polèmica que el VAR podrà resoldre la pròxima temporada.

A la represa, el joc creixent de l'Espanyol ha generat l'escalf entre l'afició i l'equip en la gèlida nit barcelonina i s'ha començat a creure en la victòria. Zidane, disgustat amb el que estava veient, ha reordenat les files dels seus jugadors i ha substituït Isco per Benzema . El moviment del tècnic francès ha donat els seus fruits i el Madrid ha tornat a ser l'equip de l'inici del partit arribant, sense encert, a la porteria de Diego López.

Quique Sánchez Flores ha mogut fitxa posant tota la pólvora i ha fet entrar Granero i Baptistao per acompanyar Gerard Moreno a l'eix atacant per arrencar els tres punts al Reial Madrid.

El partit, però, ha entrat en una dinàmica de joc espès per part de tots dos equips en el desenllaç, amb poques ocasions de gol. En el temps de descompte, però, Gerard Moreno ha rebut una magistral assistència de Sergio García i ha rematat al primer toc amb una canonada que ha perforat la porteria per tot l'escaire i ha donat una victòria carregada d'èpica.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut