Girona

Un Girona sense esma cau a Anoeta i deixa escapar una bona oportunitat per enganxar-se a Europa (5-0)

Els gironins han protagonitzat un dels pitjors partits de la temporada i, sense capacitat de reacció, han vist com la Reial Societat els marcava cinc gols, obra de Canales, Januzaj i Oyarzábal, per partida doble, i Juanmi. Els de Machín deixen escapar una bona oportunitat per tornar-se a col·locar en posicions europees

Cristina BusquetsActualitzat

Un Girona irreconeixible ha sortit a Anoeta davant d'una Reial Societat alegre, que ha fet les primeres aproximacions a través de Januzaj. El conjunt basc només ha tardat dotze minuts a avançar-se al marcador. Sergio Canales ha estat l'autor del primer gol del partit després de despistar Bono amb una centrada enverinada (1-0).

I pocs minuts després, Héctor Moreno ha fallat un gol cantat. El mexicà ha rematat malament, davant del porter del conjunt gironí, una centrada de Januzaj que s'havia iniciat en una falta assajada. Precisament el jugador belga ha estat l'autor del segon gol de la Reial Societat (2-0). Rubén Pardo ha enviat una passada filtrada cap a Januzaj, que ha superat Bono per marcar.

El Girona no ha fet res per intimidar la porteria contrària. Dels blanc-i-vermells només destaca una única ocasió de Stuani en el segon temps. Els locals han fet el tercer en el minut 71 a través d'Oyarzábal (3-0). Ni el debut de Kevin Soni amb els gironins ha pogut canviar la cara als de Machín, que han encaixat el quart obra altre cop d'Oyarzábal (4-0) i el cinquè, de Juanmi en el minut 88 (5-0).

El Girona només ha sumat una victòria en els últims nou desplaçaments i ha deixat escapar una oportunitat d'or per tornar-se a col·locar en posicions europees. L'últim tren per ser-hi passa divendres vinent a Montilivi contra el Betis.