ESPANYOL

Un Espanyol sense ullals s'encalla a Tenerife (0-0)

Als de Vicente Moreno els falta mossegada i ara mantenen el liderat només per un sol punt

Oriol VidalActualitzat

A pólvora seca. Amb aquest regust a la boca ha marxat l'Espanyol de l'Heliodoro Rodríguez López, incapaç de traduir amb gols el seu domini durant gran part del partit. Els de Vicente Moreno, de nou amb els nivells de risc al mínim exigible, no han pogut quan han volgut i han tancat el cap de setmana dels falsos positius amb una collita minsa. El punt ajuda a mantenir el liderat, però les victòries de l'Sporting i el Leganés l'amenacen. 

La tarda canària ha anat de menys a més per a l'Espanyol. Nono ha fet ballar Óscar Gil i Lluís López, avui a l'onze per un Calero amb molèsties, i Diego López ja ha salvat als dos minuts un xut d'Aitor Sanz. L'Espanyol era tot incomoditat, però tenir Raúl de Tomás et garanteix amenaça. Als sis minuts ha engaltat un gran xut que ha fregat el travesser i l'equip ha millorat amb l'entrada als 26 minuts de Miguelón, substitut d'un Gil estabornit. Amb Llambrich a la dreta i Embarba a l'esquerra, l'Espanyol ha començat a generar ocasions, però no ha semblat el dia de més compenetració de RDT ni de Javi Puado. Els de Moreno han passat a manar, però l'ocasió més clara abans del descans l'ha tinguda el Tenerife després d'un mal refús de Lluís que ha desaprofitat Shahoua.

Els nous rols en el partit s'han mantingut a la represa. El futbolista més destacat entre els blanc-i-blaus, un finíssim Fran Mérida, ha tractat de reeditar el gol que va fer contra el Mirandés i Miguelón ha fet bones centrades que no han trobat detonadors a l'àrea petita. Però el domini català no s'ha traduït en el marcador, tot i que Moreno ha donat entrada a homes com Darder, el Monito Vargas o Nico Melamed. La més clara l'ha desaprofitat RDT amb una nova engaltada massa alta en el 84. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut