Pau Gasol tornarà a veure's les cares amb el Reial Madrid (@paugasol)
Bàsquet

Un clàssic, amb Pau Gasol, 20 anys després

El Barça rep el Real Madrid amb la intenció de mantenir la bona ratxa i retallar distàncies amb el líder

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça, ja amb Pau Gasol, i el Reial Madrid disputen aquest diumenge (18.30h) al Palau Blaugrana el sisè clàssic de la temporada, aquest cop de la Lliga Endesa, en què l'equip blaugrana intentarà sumar una victòria per no perdre l'estela del líder, que compta amb un avantatge de dos triomfs.

En el dia del seu retorn després de la lesió al peu esquerre, Pau Gasol va jugar 13 minuts, va anotar 9 punts i va capturar 4 rebots, unes xifres notables després de més de dos anys sense jugar un partit oficial. De jugar avui, diumenge, Gasol es retrobarà amb el Reial Madrid, el seu últim rival a l'ACB abans de marxar cap a la NBA el 2001.

El Barça actual està en un moment dolç. Encadena a la Lliga Endesa setze victòries consecutives, el que li ha permès no perdre pistonada pel que fa al Reial Madrid. Amb Jasikevicius a la banqueta ha guanyat quatre dels cinc partits que aquesta temporada ha disputat contra l'equip de Pablo Laso. A excepció del primer clàssic de la temporada, el Barça s'ha mostrat superior al Reial Madrid i si la tònica es manté, el conjunt català estarà més a prop del líder a set jornades perquè finalitzi la fase regular.

 

ARXIVAT A:
Pau Gasol
Anar al contingut