La tripleta arbitral amb els capitans dels dos equips
La tripleta arbitral amb els capitans dels dos equips (SD Formentera)
Futbol

Un àrbitre denuncia greus amenaces del director esportiu del Terrassa a Formentera

El col·legiat ha reflectit els insults i les amenaces a l'acta arbitral

Redacció Esport3Actualitzat

Jorge Acevedo, l'àrbitre del partit entre el Formentera i el Terrassa, del grup 3 de la Segona RFEF, ha denunciat greus insults i amenaces del director esportiu egarenc, Miquel Ezequiel. Segons ha apuntat a l'acta arbitral, el director esportiu s'ha dirigit a un dels assistents amb les següents paraules: "Sou uns fills de puta, us matarem, quan vingueu a Terrassa us esperaré tres hores abans del partit, no sortiu d'aquí." Ezequiel hauria estat identificat també per la Guàrdia Civil. 

Part de l'acta del partit entre el Formentera i el Terrassa

Durant el partit, l'àrbitre havia assenyalat dos penals favorables al Formentera, que han significat els dos gols de la victòria balear (2-0). A més, el terrassenc Lucas Viña ha estat expulsat amb vermella directa per una entrada en el minut 89.

No és la primera vegada que un àrbitre denuncia amenaces per part del director esportiu del Terrassa. Després el partit de la Copa Federació contra el Real Unión, amb un gol molt polèmic de l'equip basc, el col·legiat va anotar a l'acta que Ezequiel havia hagut de ser "subjectat per diverses persones per allunyar-lo de l'assistent". El club egarenc va condemnar posteriorment el comportament del treballador.

Anar al contingut