D'esquerra a dreta: Samu Sáiz, Manu Vallejo i Ramon Terrats
Girona

Samu Sáiz, Manu Vallejo i Ramon Terrats, triomfant lluny de Montilivi

Samu Sáiz, Manu Vallejo i Ramon Terrats han completat jornades d'èxit amb els seus nous equips

Han estat tres dels descartats del Girona en aquest mercat d'hivern: Samu Sáiz, Manu Vallejo i Ramon Terrats s'han hagut de buscar la vida més enllà de Montilivi per continuar amb les seves carreres respectives. Cap dels tres era un fix de Míchel, més aviat al contrari, jugaven minuts residuals. Tots tres, però, estan tenint una setmana per emmarcar.

Samu Sáiz va ser l'últim d'abandonar la disciplina gironina amb destí a Turquia, més concretament al Sivasspor. Avui ha disputat com a titular el derbi contra el Besiktas i el madrileny ha aconseguit el gol de la victòria al minut 23 (1-0). Va rescindir el contracte amb el Girona després de tres temporades i mitja.

L'altre que va fer les maletes recentment va ser Manu Vallejo, en aquest cas en condició de cedit a l'Oviedo. L'andalús va completar ahir la seva primera titularitat en el partit de Segona Divisió al camp del Màlaga i, a més a més, va fer el gol del triomf (0-1). Serà un fix d'Álvaro Cervera.

L'últim dels descartats, Ramon Terrats, va marxar cedit al Vila-real B de Segona Divisió, on fins al moment ha guanyat els dos partits que ha disputat (1 a 2 contra el Lugo i 0 a 1 al camp de l'Oviedo). Les bones actuacions de Terrats han fet que Quique Setién l'hagi convocat avui en el desplaçament del primer equip al camp de l'Elx. No ha jugat, però, cap minut en la derrota del seu equip. L'entrenador del planter groguet es desfeia en elogis cap a Terrats, un cop confirmada la seva incorporació fa escassos dies.

Tot això no fa més que revalorar la marca Girona, malgrat les poques jornades que han disputat fins al moment. Millor inici, però, impossible.