Espanyol

L'Espanyol goleja el Rincón en el primer tràmit de la Copa del Rei (0-3)

Tot i l'expulsió de Dani Gómez, els periquitos passen de ronda amb gols de Puado, Expósito i Joselu

Oriol VidalActualitzat

Qüestió de lògica. L'Espanyol ha superat el conjunt amateur del Rincón en la primera eliminatòria de Copa. Als de Diego Martínez tan sols se'ls ha entravessat el modest equip de la Divisió d'Honor andalusa (la sisena categoria del futbol espanyol) en un mal primer temps: 45 minuts de poques idees marcats, a més, per l'expulsió absurda de Dani Gómez en el minut 40.

Però en el segon acte, i amb els malaguenys també amb deu, han arribat els gols: Puado, Expósito i Joselu han firmat el 0-3 definitiu. El resultat no matarà el mal regust de la Lliga, però podrà ajudar la direcció esportiva a treure algunes conclusions.

La primera és que Nico Melamed i Edu Expósito han de tenir més ascendent en els plans de Martínez. Han estat seves les millors ocasions del primer temps, ben resoltes per un Joki ben col·locat.

La segona idea irrefutable és que l'arribada de Dani Gómez no només aporta poc, sinó que pot arribar a restar de forma perillosa: avui l'han expulsat en el minut 40 per protestar un cop d'Álvaro Gil, amb empenta a l'àrbitre inclosa; Pizarro Gómez no ha dubtat ni un moment a fer-lo fora.

Una acció que podria haver complicat l'existència als periquitos, però el Rincón ha desaprofitat la superioritat deu minuts després, als cinc de la represa: Toni Conejo ha fet una entrada molt lletja a Edu Expósito.

A partir d'aquest moment, oli en un llum: deu contra deu, no hi ha hagut espai per a la sorpresa. Javi Puado ha fet el 0-1 a l'hora de partit després d'una acció ben imaginada per Nico, que ha fet una gran passada entre els centrals que Lazo ha convertit en assistència.

El 0-2 l'ha firmat Expósito, després d'un xut des de la frontal en el minut 70. I el 0-3 l'ha fet Joselu en el 81, aprofitant una centrada d'Óscar Gil. El golejador blanc-i-blau ha estat a punt de fer el quart en una rematada d'esperó que ha acabat al pal.