Trial

Toni Bou guanya per desena vegada consecutiva el Campionat del Món de trial indoor

El domini del pilot català en aquesta especialitat és indiscutible. Des de l'any 2007 monopolitza els títols en joc, tant a cobert com a l'aire lliure

Actualitzat

Toni Bou (Repsol/Honda) ha aconseguit el seu desè Mundial consecutiu d'X-Trial, el circuit indoor amb 4 cites. El pilot de Piera ha guanyat al Palau d'Esports de Marsella l'última prova del campionat, i ha sumat la tercera victòria de la temporada. El campió no ha començat bé, ja que ha sumat 5 punts de penalització a la zona 2, però s'ha refet per acabar el tercer la primera part de la competició al darrere d'Albert Cabestany (Sherco) i Adam Raga (TRS Factory). En la final, Bou no ha comès cap errada, i, tot i que en tenia prou amb un segon lloc per assegurar-se el Mundial, ha arrodonit el títol amb una victòria.

Un cop acabat aquest Mundial, els pilots tindran poc temps de descans abans d'afrontar la competició a l'aire lliure que comença els pròxims 9 i 10 d'abril a Olvan i Cal Rosal (Barcelona). Bou, l'home rècord del trial, tornarà a ser el gran favorit. Des del 2007 és el dominador absolut d'aquesta especialitat amb 19 títols de campió del món, 10 sota sostre i 9 a l'aire lliure.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut