Thiago Alcántara escenifica la signatura del seu contracte amb el Liverpool (@LFC)
Futbol

El Liverpool fa oficial el fitxatge de Thiago Alcántara

L'exjugador del Barça explica que "fitxar pel Liverpool ha estat una decisió esportiva" i que no s'oblidarà mai dels set anys a l'Allianz Arena. El Liverpool ha pagat uns 22 milions d'euros pel traspàs, més variables, i ha lligat Thiago per quatre anys

El Liverpool ha anunciat aquesta tarda el fitxatge del migcampista internacional espanyol Thiago Alcántara, procedent del Bayern de Munic. Tot i que el Liverpool, en el seu comunicat, parla d'un contracte de "llarga durada" sense especificar més detalls, la BBC ha aclarit que el Liverpool ha pagat uns 22 milions d'euros al Bayern pel traspàs, que contempla també unes variables d'uns sis milions. Thiago, a qui restava un any de vincle amb el club bavarès, ha firmat pel conjunt de Jürgen Klopp per les pròximes quatre temporades.

El Liverpool ha anunciat així el fitxatge de Thiago:

 

En les seves primeres declaracions als mitjans oficials del club d'Anfield, Thiago ha assegurat que "quan més gran et fas i més guanyes, més ganes tens de continuar guanyant títols, i el Liverpool és un club que encaixa en el que vull". El fill de Mazinho, que lluirà el dorsal 6, ha afirmat que vol aportar "treball ofensiu i defensiu, però sobretot, actitud."

Thiago Alcántara arriba a Anfield després de set anys al Bayern, per qui va fitxar el 2013, fa set anys. Thiago ha marxat del Bayern explicant, en un emotiu vídeo, que ha pres la decisió de fitxar pel campió de la Premier per qüestions purament esportives i que el club alemany continuarà sent, sempre, casa seva.

Vull assumir nous reptes com a jugador i seguir evolucionant.

Thiago també explica que ha hagut de prendre la decisió més important de la seva carrera esportiva després de set anys a Munic en els quals ha crescut com a futbolista i on ha viscut tants triomfs com moments difícils.

Em sento orgullós d'haver arribat com un jove carregat de somnis i de marxar, ara, ple del club, de la seva història i de la seva cultura.

I el germà gran dels Alcántara acaba amb el lema del club, "Mia san mia", que en bavarès vol dir "nosaltres som nosaltres".

Aquí he après a estimar una tradició de la qual ara m'acomiado, però que no oblidaré mai.

Anar al contingut