Suspenen un àrbitre per fer servir el mòbil d'un espectador com a VAR
Farouk observa les imatges del partit en el mòbil d'un aficionat
Futbol

Suspenen un àrbitre per fer servir el mòbil d'un espectador com a VAR

A la Segona Divisió egípcia no s'utilitza el VAR, però l'àrbitre Mohamed Farouk va utilitzar el telèfon d'un espectador per veure repetidament una jugada dubtosa i després va anul·lar el gol

Redacció Esport3Actualitzat

L'àrbitre egipci Mohamed Farouk ha estat suspès per utilitzar el telèfon d'un aficionat per anul·lar un gol en un partit de Lliga a la Segona Divisió egípcia.

En el partit entre el Suez i l'Al-Nasr, el col·legiat va descartar un gol després d'utilitzar un telèfon mòbil del públic per revisar un incident durant el partit. Amb el VAR no operatiu en els partits de Segona Divisió, l'àrbitre Mohamed Farouk va convertir el mòbil d'un aficionat en un VAR d'estar per casa i la cosa no va acabar d'anar bé.

Després de visionar les imatges, Farouk va descartar el gol de l'Al-Nasr; el Suez va marcar el seu tercer gol immediatament després, i va segellar una victòria per 3-1.

El partit va acabar entre les protestes dels jugadors d'Al-Nasr, després de quinze minuts de temps afegit. Farouk va haver d'abandonar el camp sota protecció policial, i l'Al-Nasr ja ha avisat que emprendran accions legals contra l'àrbitre per infringir el reglament.

Farouk, suspès

L'Associació Egípcia de Futbol ja s'ha pronunciat i ha comunicat que el col·legiat ha estat suspès per un "període indefinit":

El comitè principal d'àrbitres de la Federació Egípcia, encapçalat pel portuguès Vitor Pereira, ha decidit suspendre els àrbitres per al partit de Suez i Al-Nasr, que es va celebrar a la vint-i-dosena ronda de les competicions del Grup Dos de la Premier League B per un període indefinit.

Anar al contingut