Roger Federer i Belinda Bencic s'han proclamat campions de la Copa Hopman per segona temporada consecutiva (@hopmancup)
Tenis

Suïssa revalida el títol de la Copa Hopman

Federer ha superat en dos sets Zverev, Kerber ha guanyat Bencic i el títol s'ha decidit al partit de dobles mixtos, en què els suïssos s'han imposat al tercer set

Actualitzat

Suïssa s'ha proclamat campiona de la Copa Hopman, que s'ha disputat a Perth, Austràlia. En el primer duel del dia, Roger Federer s'ha imposat a Alexander Zverev al partit individual masculí, el primer de la final, per dos sets a zero, i ha avançat el seu equip davant l'Alemanya.

En un primer parcial molt ajustat, el número tres del món ha aconseguit posar-se al davant en el joc definitiu, ha tancat el set per 6 jocs a 4 i ha passat per sobre de l'alemany en el segon per un contundent 6 a 2.

Al partit individual femení ha estat l'alemanya Angelique Kerber la que s'ha encarregat d'empatar la final amb una victòria per 6-4 i 7-6 davant Belinda Bencic.

Els dos equips es jugaven el trofeu al partit de dobles mixtos, i ha estat la parella formada per Federer i Bencic la que s'ha acabat imposant a Kerber i Zverev en un duel molt igualat en què els suïssos, fins i tot, han salvat una pilota de campionat al tercer set (4-0 1-4 4-3).

Amb aquesta victòria, Suïssa revalida el títol de la Copa Hopman després que Federer i Bencic ja la guanyessin l'any anterior. És el tercer trofeu per a Federer, que va aixecar la copa l'any 2001, en aquella edició formant dupla amb Martina Hingis.

Anar al contingut