BARÇA

Setién: "Si no guanyem la Lliga tindré part de culpa, però no tota"

El tècnic blaugrana ha assegurat que es veu a la banqueta del Barça la temporada que ve i lamenta que l'equip no hagi tingut continuïtat a l'hora d'encadenar bons resultats

Redacció Esport3Actualitzat

Quique Setién encara confia que la Lliga pugui fer un tomb en les dues últimes jornades i quedar-se a Barcelona. En cas que no sigui així, Setién creu que tindrà part de culpa, però no tota.

Jo sóc una part més de l'equip i assumeixo la meva part de responsabilitat, però no la tinc tota, evidentment. A l'hora de buscar un culpable, sempre es busca l'entrenador. I tampoc crec que hagi fet tan malament les coses. Li dono més el mèrit al Madrid, que ho ha guanyat tot des de l'aturada.

Setién també ha sortit al pas de les declaracions de Josep Maria Bartomeu al programa ONZE de TV3, en què va assegurar rotundament la continuïtat del tècnic fins a final de temporada, però que no es va mullar tant a l'hora d'assegurar-la de cara l'any que ve.

És el president qui va parlar. No hi puc dir gran cosa. Jo sí que em veig entrenant al Barça la propera temporada, és clar. M'agradaria que les valoracions no es fessin només en funció dels resultats, sinó també de la feina que hi ha al darrere. Que es pensi si la feina que hem fet és bona o no. Si hem arribat on s'esperava o fins i tot si hem superat els objectius

L'entrenador blaugrana no ha volgut entrar a valorar si el Madrid ha estat millor a nivell futbolístic en aquest tram final de temporada.

No parlaré del Madrid però si que puc dir que no estic del tot satisfet amb la nostra continuïtat. És el que ens ha faltat. Això i un encert de cara a porteria que ens hagués permès encarar amb més tranquil·litat alguns partits, com per exemple la segona part a Valladolid.

Setién ha estat preguntat també sobre la possibilitat de fer descansar demà Leo Messi, però Setién no ha estat clar en la seva resposta

La realitat és que són molts els jugadors que necessiten descansar. Tothom ha anat perdent espurna i lucidesa en aquest tram final de temporada. Però d'aquest tema ja n'hem parlat prou.

El partit contra l'Osasuna serà l'últim partit de Lliga a l'Estadi. Els blaugranes tancaran la competició diumenge, a Vitòria, contra l'Alabès.
 

 

ARXIVAT A:
Quique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut