Ferrao i Sergio Lozano, entre els 10 finalistes als millors jugadors del món del 2020 (@FCBfutbolsala)
futbol sala

Sergio Lozano i Ferrao, candidats a millor jugador del món del 2020

Tant el d'Alcalà (2013) com el de Chapecó (2019) ja saben què és guanyar el guardó

El Barça continua acaparant les nominacions dels FutsalPlanet Awards. El club blaugrana aspira al de millor equip, millor entrenador (Andreu Plaza), millor porter (Dídac Plana) i ara també al del millor jugador (Sergio Lozano i Ferrao). Aquesta nit s'ha fet pública la llista dels 10 finalistes al premi al millor del món, en què també apareixen 8 jugadors prou coneguts: Pito (Inter), Gadeia (Inter/Kairat), Tayebi (Benfica), Rodrigo (Magnus), Niyasov (KPRF), Merlim (Sporting de Lisboa), Cuzzolino (Llevant/Pesaro), i Deives (Corinthians).

Ferrao és l'últim guanyador del trofeu. El brasiler ha entrat a la llista malgrat haver-se perdut per lesió bona part de la temporada. Això sí, va ser decisiu en el títol de campió d'Europa de l'octubre, al Palau Blaugrana.

Sergio Lozano, millor jugador del món del 2013, pot tornar a conquerir el guardó set anys després amb mèrits sobrats. El capità blaugrana ha tingut un paper clau en el gran any del Barça: campió de la Champions, la Copa d'Espanya i la Copa del Rei. Només les lesions han impedit que el d'Alcalá sumés alguns FutsalPlanet Awards més.

Anar al contingut