Lopetegui, durant l'última aturada per seleccions (REUTERS)
Futbol

Sergi Roberto i Busquets, únics blaugranes en la llista de Lopetegui amb Espanya

El seleccionador ha donat la convocatòria per als dos partits d'Espanya, amb la presència de Busquets i Sergi Roberto, a més de Marc Bartra

Marc BéjarActualitzat

Julen Lopetegui ha facilitat aquest migdia la llista de convocats per als dos pròxims compromisos de la selecció espanyola en la tercera aturada de seleccions des de començament de temporada. Una convocatòria en què només hi haurà dos futbolistes del Barça, Sergi Roberto i Sergio Busquets, després de les baixes per lesió de Piqué, Iniesta i Jordi Alba, habituals a Las Rozas. Sí que hi serà, en canvi, Marc Bartra, que apunta a la titularitat després de les seves bones actuacions amb el Borussia Dortmund.

Una altra de les baixes sensibles és la del madridista Sergio Ramos, que es continua recuperant dels problemes al genoll. Davant les nombroses absències, especialment en defensa, Lopetegui ha decidit citar Sergio Escudero, que s'estrena amb la selecció espanyola. També hi entra Íñigo Martínez, que repeteix de la darrera convocatòria. El central de la Reial Societat formarà part del grup de 25 futbolistes que han estat cridats, sense cap altra novetat destacable, més enllà del retorn de jugadors menys habituals, com Asenjo, Mata, Aduriz, Callejón o Ander Herrera.

El tècnic espanyol ha justificat d'aquesta manera la presència d'Aduriz:

Espanya jugarà el dissabte 12 de novembre a Granada, contra Macedònia, en el quart partit de la fase de classificació per al Mundial de Rússia 2018. El següent compromís dels espanyols, només tres dies més tard, serà a Wembley davant d'Anglaterra. Un partit amistós que segurament servirà per veure alguna de les cares noves de la "roja".

Anar al contingut