Barça

Seguiment i Manifest demanen que l'entrada del Barça a la Superlliga se sotmeti a votació

Aquests grups de socis blaugranes han demanat en un comunicat que el club no pot formar part de la Superlliga europea fins que la decisió no sigui ratificada per l'assemblea de compromissaris

Redacció Esport3Actualitzat

Seguiment FCB i Manifest Blaugrana, dos grups de socis que va donar suport a la moció de censura contra l'anterior president Josep Maria Bartomeu, han demanat en dos comunicats que el club blaugrana no pot formar part de la Superlliga europea fins que la decisió no sigui ratificada pels socis.

"La decisió no pot ser ferma fins a, com a mínim, la ratificació per part de l'assemblea de compromissaris. Seguiment FCB es compromet a fer tot el possible perquè l'entrada del Barça com a club fundador de la nova Superlliga de futbol sigui debatuda en profunditat i aprovada democràticament per la seva massa social abans de convertir-se en definitiva."

En el seu comunicat, Seguiment FCB adverteix que "en cas de no ser així es reserva el dret de fer ús del punt 20.11 dels estatuts del FC Barcelona, que permet presentar una proposta a l'assemblea amb el suport escrit del 3% dels socis amb dret de sufragi passiu o del 10% dels compromissaris del club".

De tota manera, Seguiment FCB considera que "la millor solució abans de prendre una decisió d'aquesta magnitud -la d'abandonar l'empara de la FIFA i la UEFA- seria la celebració d'un referèndum que inclogués la participació de tota la massa social amb dret a vot".

De fet, el comunicat diu que en el cas que es vegin "abocats a aconseguir el 3% de les signatures, aquesta seria la solució" que plantejarien, "i no la mera ratificació per part de l'assemblea".

 

ARXIVAT A:
Superlliga
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut